Skip to content

Felicitări! De astăzi ești Change Strategist

L-am descoperit pe Andrei Roșca prin intermediul Cristinei Chipurici și ușor-ușor am început să urmăresc episoade din cadrul ZeroPlus, să citesc mai multe și să-l urmăresc. Am prins anunțul primei grupe de formare de Change Strategist și nu am înțeles despre ce este vorba.

Înțelegeam că este despre coaching și nu am avut curajul să aflu mai multe, să dau click pe acel de buton de înscriere pentru Demo Day.

Multe din lucrurile pe care le-am făcut în trecut, a fost vizat și lucrul cu oamenii. Probabil, dacă m-ai mai auzit, nu de puține ori am zis că iubesc oamenii (poate există excepții la nivel de principii, dar ai prins ideea). La a doua grupă m-a convins (poate a fost și un pic de FOMO) și am zis da pentru demo day.

Am avut un “aha moment” în timpul evenimentului inițial când am realizat că nu de puține ori, persoane ajungeau la mine și începeau să-și spună oful, fără să aduc eu în prim plan sau să fiu intruzivă. Am înțeles că ascultam și asta se simțea în conexiunea noastră. Și da, îmi place să fiu prezentă pentru cel de lângă mine, să onorez legătura asta. Cu toții suntem aici pe pământ pentru a face lucruri mai mari decât noi – cu intenție sau nu. A ne rezolva problemele este cu adevărat o provocare pe alocuri și ne poate da o direcție pentru ce urmează. Fiecare decizie, ne poate schimba parcursul și indirect calitatea vieții și impactul.

Impact în acțiune

Misiunea mea personală este să contribui la un viitor mai bun. Ce înțeleg eu prin asta? Să am impact în fiecare acțiune pe care o am. Cum să ai mai mult impact față de a lucra cu oameni? Asta a ajuns la mine și am reușit să rezerv un loc în cadrul a acelei de a doua grupe de formare.

Nu a fost chiar ușor și pe alocuri am simțit tot ce povesteam în cadrul sesiunilor de intro pentru participanții de la pre-acceleratorul StepFWD. Energia mea a fost într-un balans fragil, dar privind în urmă cele 3 luni au marcat cea mai rapidă / accelerată perioadă de dezvoltare a mea. “Learning by doing” a fost pentru mine mantra în anii de voluntariat, dar acum s-a dus la cu totul un alt nivel.

Ce este Change Strategy Method?

Un mix de intervenții strategice, coaching și transfer de know-how. Facilitează schimbarea, și te ajută să-ți găsești propriile soluții, să-ți faciliteze procesele de dezvoltare. Change Strategist-ul este un ghid în procesul tău personalizat de schimbare.

Toată experiența formării a ajuns să îmi ofere încredere în process și pe lângă integrarea lucrurilor învățate în activitățile de zi cu zi, să îmi doresc să contribui la schimbarea celor din jur.

Giving back

Rândurile de mai sus sunt scrise în primul rând pentru mine, dar dacă ai ajuns până aici, să știi că-ți sunt recunoscătoare. În cazul în care ai un obiectiv, există la tine o dorință de schimbare și ai nevoie de ajutor și susținere, dă-mi de veste și eu îți pot oferii o ședință gratuită.

Îmi doresc să contribui la dezvoltarea ta și aceasta este modalitatea de a te provoca să începi.

Dacă vrei să beneficiezi de ședința gratuită, scrie-mi pe hello@gege.ro.

“Felicitări! De astăzi ești Change Strategist” este subiectul mesajului în care eram anunțată că am trecut cu brio prin etapa de evaluare și că sunt pregătită să încep procese. Am avut inima cât un purice când l-am citit și acum când scriu rândurile acestea se simte la fel. Orice schimbare și asumare de rol are nevoie și de puțin curaj. Mi-a luat câteva săptămâni bune să capăt acel curaj, dar cred că toate lucrurile vin la momentul potrivit.

De astăzi, sunt Change Strategist! Vrei să treci printr-un proces de schimbare sau ai un obiectiv pe care ai nevoie de suport? Sunt aici pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *