Skip to content

About

Human. tech person

I love to contribute

Hei. Sunt Giorgiana Vlăsceanu și (poate) mă știți ca gege. Îmi plac oamenii și dau câte o mână de ajutor de fiecare dată când se poate. Sunt asistent universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB.

? Scriu din încercări

Learner. Organizer. Trainer. Startups Enthusiast. Scriu despre încercări și lucruri învățate, despre diversitate și ce mai prind.

? Vrei să colaborăm?

Am o experiență de peste 10 ani în organizare de evenimente și îmi place să lucrez cu oameni din orice domeniu. Vrei să colaborăm?

What I blog about

My Story

Am studiat Computer Science la Universitatea Politehnică București, unde urmez în acest moment un doctorat cu tematică Procesarea Imaginilor Document.

Cu o experiență de peste 10 ani de voluntariat, am activat în organizații de tineret din orașul natal, apoi la facultate am fost parte din Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, Brigada de Voluntari și Divizia de Voluntari. Am avut rol de voluntar, coordonator de voluntari și vicepreședinte. Tot în perioada studenției am co-fondat comunitatea Codette, unde am activat 4 ani.

Am continuat să fiu un doer pentru StepFWD pentru alți 4 ani.

Mă consider o generalistă și îmi place să experimentez. Cred în autenticitate și puterea vulnerabilității. Valorile mele sunt integritate, respect, responsabilitate, învățare continuă.

Misiunea mea este să contribui la un viitor mai bun prin fiecare activitate și proiect.