Skip to content

Check-in

A trecut ceva timp de când am apăsat butonul de ‘publish’ aici. Nu vreau să justific, nici să găsesc gogoși pentru mine. Spațiul mental pe care l-am avut în timpul acesta scurs de aproape 2 luni a fost zdruncinat masiv de lucrurile care se întâmplă în jurul meu. 

Dacă aș zice ce sunt, aș zice mai repede responsabilă față de disciplinată și nu, nu sunt responsabilă sau nu îmi asum responsabilitate pentru disciplina dorită. Inițial, îmi propusesem să scriu săptămânal pentru spațiul acesta, dar am ajuns să mă duc cu zăhărelul că este OK să mai adaug o săptămână și am ajuns să nu simt când au trecut 6 săptămâni. 

Nu au trecut așa ușor. Tot mi-am notat întrebări existențiale și am adus în spațiul de activitate din aceste întrebări, dar ghici ce, nu am deschis acel tab. Am lăsat toate acele taburi mentale și acum vine rândul să le echilibrez cu ce avem și pe aici. 

Am tot fost întrebată ce am de gând cu gege.ro. Sincer, l-am început ca un exercițiu și un spațiu pentru gândurile mele. Poate o să ia și o altă formă la un moment dat, dar acum e ce trebuie pentru mine. Orice sugestie, e bine primită, așa că ping me. 

Acesta este check-in-ul meu. Rămâne să închid unul câte unul taburile mentale și să revin aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *